17/03/2024 11:13
article image

Προσομοίωση Εξετάσεων

Η εισαγωγή σε Πρότυπα Σχολεία αποτελεί στόχο όλο και περισσότερων μαθητών κάθε χρόνο και επιτυγχάνεται με εισαγωγικές εξετάσεις, που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.Τη φετινή χρονιά οι εξετάσεις για την εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια θα διεξαχθούν 18 Μαΐου 2024.

Η μεθοδική και οργανωμένη προετοιμασία, που βασίζεται στην αξιολόγηση των μαθητών σε διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων Προτύπων, εξασφαλίζει την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία.

Tα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, επιδιώκοντας να στηρίζουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους μαθητές, που είναι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Γυμνάσια, έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα 5 προσομοιωτικών εξετάσεων εναρμονισμένες στα θέματα που επιλέγονται από το Υπουργείο.

Η 4η προσομοίωση εξετάσεων για τα Πρότυπα Γυμνάσια θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 10.00πμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, στις 10.30 πμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς και μαθητές όπου θα αναλυθούν:

Τρόπος εισαγωγής σε Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια

Εισακτέοι σε Πρότυπα σχολεία

Προϋποθέσεις εισαγωγής στα Πρότυπα σχολεία

Αιτήσεις εισαγωγής στα Πρότυπα σχολεία

Οδηγίες για την ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου αλλά και η συμμετοχή στην προσομοίωση εξετάσεων είναι ελεύθερη και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες: Πρότυπα σχολεία

Δήλωσε συμμετοχή

Αποστολή