26/10/2023 02:51
article image

TUV AUSTRIA HELLAS

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ εν-τάξη Φροντιστήρια πιστοποιήθηκε με το πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001:2015 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA HELLAS.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει ο Εκπαιδευτικός μας Όμιλος στον τομέα του σχεδιασμού εκπαιδευτικών προϊόντων και την αποτελεσματική και ποιοτική παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Με την εν λόγω πιστοποίηση, ο Όμιλος μας επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, ότι η επίτευξη των ατομικών στόχων των μαθητών και γενικότερα η ικανοποίηση των προσδοκιών τους αποτελούν πρωταρχικό στόχο, ο οποίος επιτυγχάνεται μέσα από εκπαιδευτικές υπηρεσίες οι οποίες χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα σε ένα σταθερά οργανωμένο πλαίσιο.

Η εφαρμογή ενός κοινού συστήματος διαχείρισης ποιότητας, σε όλα τα εκπαιδευτήρια του Ομίλου, θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών και οργανωτικών διαδικασιών, στη διευκόλυνση της ορθής εφαρμογής τους, του συντονισμού αλλά και της ανασκόπησης τους με στόχο τη βελτίωση σε ένα πλαίσιο που το χαρακτηρίζει η διαφάνεια και η αξιοκρατία εστιάζοντας:
 

  • Στην ανάπτυξη συνθηκών αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους γονείς και τους μαθητές.

  • Στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και ικανοποίηση των αναγκών της διαρκούς εκπαίδευσης των εργαζομένων στον Όμιλο.

  • Στην αποτελεσματική οργάνωση των εκπαιδευτικών διαδικασιών ανάλογα με τις εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο και τη συνεχή παρακολούθηση και αξιολόγησή τους.

  • Στη δυνατότητα συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών για την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών δομών και λειτουργιών ώστε να τίθενται νέοι στόχοι ποιότητας με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.