20/10/2023 04:34
article image

Online Σεμινάριο για εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια

Η επιλογή των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Σχολεία γίνεται κατόπιν γραπτών εξετάσεων σε κοινά θέματα σε ημερομηνία που ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Η αξιολόγηση των μαθητών σε διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων Προτύπων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής διαδικασίας αλλά και σημαντικό κριτήριο για τον ορθό σχεδιασμό της προετοιμασίας τους σύμφωνα με τις ατομικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Tα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, επιδιώκοντας να στηρίζουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά  τους μαθητές, που είναι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Γυμνάσια, διοργανώνουν ένα καινοτόμο σεμινάριο

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 10.00πμ.

Καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια, παρουσιάζουν στους υποψήφιους:

  • Τεχνικές επίλυσης ασκήσεων

  • Οδηγίες αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου στις εξετάσεις

  • Ανάλυση παλαιότερων θεμάτων

Μετά το ενημερωτικό σεμινάριο, στις 11.00πμ οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην 1η προσομοίωση εξετάσεων για Πρότυπα Γυμνάσια.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου αλλά και η συμμετοχή στην προσομοίωση εξετάσεων είναι ελεύθερη και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Περισσότερες πληροφορίες: Πρότυπα σχολεία

Δήλωσε συμμετοχή

Αποστολή